top of page

IMAGINI HORROR cu 2 batrani batuti si jefuiti de un individ mascat in Gheraseni

Doi soţi de 84 şi 82 de ani, din localitatea buzoiana Gherăseni au fost bătuţi azi noapte cu sălbăticie de un necunoscut, chiar în propria locuinţă. Tâlharul a intrat în casă mascat cu o cagulă şi i-a ameninţat pe bătrâni că vor fi bătuţi până la moarte dacă nu le dă toţi banii.

Cei doi au încercat să opună rezistenţă dar în cele din urmă au fost snopiţi în bătaie de atacator şi apoi au fost nevoiţi să spună unde au banii. Tâlharul s-a făcut nevăzut în noapte cu cel puţin 1200 lei, pensia bătrânilor pe o lună.

Cu ultimele puteri si plină de sânge pe faţă, femeia a reuşit sa iasă din casă si să alerteze vecinii, care au anunţat imediat poliţia. Victimele au fost preluate la scurt timp de un echipaj al Ambulanţei fiind apoi transportate la Spitalul Județean Buzău pentru îngrijiri medicale.

La faţa locului poliţiştii au început investigaţiile pentru a stabili exact felul în care bătrânii au fost jefuiţi, cercetările efectuandu-se sub îndrumarea procurorilor criminalişti.

Dacă va fi găsit, infractorul riscă să petreacă mulţi ani după gratii, întrucât acesta ar putea fi acuzat şi de tentativă de omor. Citeste mai mult SI AICI

Search By Tags
No tags yet.
bottom of page