top of page

VIDEO: ACCIDENT GROAZNIC. Un barbat a murit strivit de rotile unui tir, intre Gheraseni si Costesti

Accident cumplit marți seara, in jurul orelor 21.00 intre Gherăseni si Costești pe DN 2C. Un bărbat si-a pierdut viața după ce a fost strivit de roţile unui tir, condus de un bărbat in vârstă de 60 de ani din Buzău.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti s-a constatat că evenimentul s-a produs din cauza inconştienţei biciclistului, care se afla întins pe partea carosabilă, nefiind observat de către şoferul tirului. La început acesta nu a realizat că a călcat cu roţile peste un om, însa sunetul produs de către bicicleta prinsă sub roţi, l-a făcut sa oprească şi să realizeze tragedia.

Martorii spun că biciclistul ar fi fost sub influenţa alcoolului, așa explicându-se faptul ca era culcat pe jumătatea şoselei, în miez de noapte. Bărbatul decedat nu a putut fi identificat, deoarece bucăți din craniu erau întinse pe o distanţă de câțiva metri, pe partea carosabilă.

Poliţiştii şi procurorii criminalişti efectuează cercetări pentru a afla identitatea victimei precum şi cauza exactă a producerii tragediei. Cadavrul bărbatului a fost preluat de serviciul medico-legal pentru efectuarea necropsiei.

Atentie, imagini cu un impact emotional puternic:

Search By Tags
No tags yet.
bottom of page