top of page

A FOST PRINS TÂLHARUL CARE I-A JEFUIT PE CEI DOI BĂTRÂNI DIN GHERASENI

După aproape o săptămână de căutări a fost identificat cel care i-a snopit şi desfigurat în bătaie pe cei doi bătrâni din Gherăseni. Este vorba de un bărbat in vârstă de 38 de ani, din judetul Prahova. Acesta a fost identificat de poliţişti într-un tren de persoane ce se deplasa spre Brăila. Polițiștii i-au dat de urmă după ce au primit ajutor din partea colegilor din Capitală, iar la momentul când acesta a fost capturat în sprijinul oamenilor legii au venit și polițiștii de la Transporturi Feroviare Brăila.

După ce a fost prins, bărbatul a fost prezentat instanței, fiind arestat pentru 30 de zile. Polițiștii investighează acum dacă bărbatul a mai fost implicat şi în alte infracţiuni de acest gen.

Iata aici comunicatul celor de la Politie: ”În 19 februarie, un bărbat în vârstă de 84 de ani din comuna Gherăseni a sesizat un vecin că o persoană necunoscută a intrat în locuinţa sa şi, folosind violenţe fizice şi ameninţări verbale, le-a solicitat bani. Imediat după sesizarea faptei către Poliţie, la faţa locului s-a deplasat echipa de cercetare, victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru tâlhărie. În urma cercetărilor a fost identificat autorul faptei, fiind vorba de un prahovean în vârstă de 38 de ani, care locuia fără forme legale în municipiul Bucureşti”, a declarat, vineri, Amalia Călugăru.



Search By Tags
No tags yet.
bottom of page