top of page

Acuzații dure la adresa Spitalului din Smeeni, neconfirmate până în acest moment

Pe data de 9 februarie pe pagina de Facebook "Comuna Smeeni" primeam de la o doamna următorul mesaj:

" Buna ziua. Ma numesc Ifrim Marinela si sunt foarte indignata si revoltata pe personalul din spitalul comunei Smeeni! Tatal meu din satul Albesti, dupa ce a asteptat 1 ora si 30 min, salvarea,a fost internat, timp in care nu s-a facut nimic pt ameliorarea durerilor (precizez ca, cauza dureri in piept). Au incercat sa-i faca EKG, dar nu au stiut sa foloseasca aparatul!!!!!!! A doua zi, a fost "externat",dar fara fisa, nimic, simtindu-se la fel de rau, nici nu putea merge, el facu-se infart!!!! Acum este la un spital la Bv, dar din pacate situatia s-a agravat pt ca nu s-a actionat la timp!!!! Nu este posibil asa ceva, in Romania, in 2015. Ganditi-va, ca poate data viitoare, este vorba de copiii vostri, parintii vostri!!! Voi sesiza Ministerul Sanatatii, nu se poate, sa ne moara parintii cu zile!!!!!!!!!!!!Multumesc."

Mesajul a fost citit de peste 1000 de vizitatori, iar reacțiile si comentariile au fost, cum era si normal, foarte dure mai ales la adresa medicilor şi personalului care lucrează in această unitate spitalicească.

Conducerea spitalului din Smeeni a încercat sa ia legătura cu doamna Ifrim, însă aceasta nu a putut fi contactată în niciun fel. De asemenea s-au făcut cercetări din partea conducerii, pentru a verifica dacă cele afirmate de respectiva doamnă se confirmă. Astfel, s-a aflat că medicul şi asistentele care erau de gardă în acel moment şi-au făcut datoria respectand toate procedurile si regulile.

Search By Tags
No tags yet.
bottom of page